کاربرد مالتی مدیا
مالتی مدیا در لغت به معنای چند رسانه ای است یعنی ارتباط و انتقال موضوع ها و مفاهیم با استفاده از رسانه های متفاوت همچون گفتار ، موسیقی ، عکس ، متن ، انیمیشن ، محیط های تعاملی و رابط با کاربر و … و هر چیز که شما فکرش را بکنید. همچنین کاربرد مالتی مدیا بسیار است. تا قبل از آمدن سیستم عامل ویندوز، واژه مالتی مدیا در فرهنگ کامپیوتر وجود نداشت.
چند سال پیش از آن حتی کارت صوتی هم شناخته نشده بود. با ورود ویندوز 95 و همچنین بهبود کیفیت صوت و تصویر کامپیوتر ها، مالتی مدیا یا چند رسانه ای بعنوان یک تکنولوژی مطرح شد. یک نرم افزار مالتی مدیا نرم افزاری است که متن، تصویر ( شامل تصاویر ثابت ، فیلم ، و انیمیشن ) ، و صدا ( گفتار و موزیک ) را در خود بگنجاند.
البنه بعضی ها تعامل یا Interaction را نیز در این دسته می گنجانند. ولی در واقع تعامل یک مکمل برای مالتی مدیا محسوب می شود و چنین نرم افزار مالتی مدیایی که امکان تعامل داشته باشد را چند رسانه ای تعاملی می نامند.
البته امروزه وجود صوت و تصویر در اکثر نرم افزار ها، قضیه را خیلی عادی کرده است ولی در آغاز کار، نرم افزار های مالتی مدیا بسیار لوکس و چشمگیر بودند. تا جایی که شرکت اینتل آخرین مدل پنتیوم خود را یعنی پنتیوم با ضمایم چند رسانه ای به بازار عرضه کرد.
مالتی مدیا کمک می کند تا مفاهیم را به شکل آسان تر، قابل فهم تر و با تنوع بهتر در اختیار مخاطب قرار بدهیم.
اما کافی است این مفهوم ساده را با تصاویری از محصول، جدول ها و نمودار های نشان دهنده ارزش محصول و … ترکیب کنید. به این ترتیب مخاطب هر چند ثانیه استراحت کوتاهی می کند و در نتیجه مشتاق می شود که ادامه ی بحث را گوش بدهد.