انواع هاست
اهمیت وجود هاست بسیار فراتر از آن چیزی است که فکر میکنید درواقع برای راهاندازی یک سایت در فضای اینترنت بعد از طراحی قالب، باید به دنبال تهیهی انواع هاست مناسب براساس نیاز خود باشید.
هاست لینوکس، هاستی که زبانهای برنامهنویسی پرکاربرد از جمله PHP ،Ruby ،Java و … بهترین عملکرد را روی بستر آن دارند. و هاست ویندوز، دارای سیستم عامل ویندوز است و از زبانهای برنامهنویسی ASP و net core پشتیبانی میکند.
در طول این سالها هاست لینوکس به سرعت رشد کرده و به اصلی ترین انتخاب افراد تبدیل شده است.
درادامه با انواع خدمات هاست آشنا می شویم:
- میزبانی اشتراکی
در این نوع میزبانی، یک سرور به بخشهایی تقسیم میشود که هر بخش به یک سایت تعلق میگیرد. به صرفه است و میتوانید در ابتدای شروع کار خود از هاست اشتراکی استفاده کنید.
یکی از مشکلات احتمالی این سرویس، مشکلات امنیتی مانند نفوذ به یک سایت می باشد که با این کار راهی برای ایجاد دسترسی به سایر وبسایتها به وجود می آید.
- سرور نیمه اختصاصی
هاست نیمه اختصاصی از دیگر سرویسهای میزبانی وب با منابع و قدرت بیشتری است که در آن یک سرور به کمک نرمافزارهای مجازیساز مثل vmware به چند بخش تقسیم میشود و هر بخش به عنوان یک سرور مجزا استفاده می شود.
- سرور اختصاصی
در سرور اختصاصی، مشتری یک سرور مختص خود دارد و تنها استفادهکننده از منابع آن سرور است. در این نوع سرور نگرانی کاهش امنیت و سرعت وجود ندارد. این نوع هاست هزینههای بالایی به همراه دارد و وبسایتهای بزرگ بیشتر از آن استفاده میکند.
- میزبانی ابری
در این روش چندین سرور به صورت همزمان در حال کار هستند. وبسایت شما میتواند از تمام منابع این سیستمها استفاده کند. و منابع محدود نخواهد بود و در صورت نیاز به استفادهی بیشتر از منابع میتواند از سایر سرورها در فضای ابری استفاده کند.
با این روش وبسایت شما همیشه در دسترس است اما بکآپ گرفتن و حفظ امنیت به علت پراکندگی دادهها کار سختی است.